för dig ska jag göra det tusen gånger om.

Halloweenfesten i lördags blev så lyckad, alltså riktigt lyckad. Det var längesedan jag skrattade så mycket.. Lyckopiller för själen minsann!!

Jag behöver bara tänka på lördagen för att börja skratta, vilket jag behöver just nu då det känns som jag har en rivjärn i halsen. Imorgon vankas det en annan halloweenfest, fast de blir ganska lugnt för min del då jag ska passa Honey på lördag till söndag. Som vi ska mysa, var alldeles för längesedan vi sågs nu, bara jag och Honey. Hon är verkligen världens finaste..

is it the music to blame?

Måndag - ny vecka, nya möjligheter som alla säger. Själv känner jag: måndag: tröttare än vanligt och det är fan nästan en vecka tills helg. Orka vara positiv en måndag!

Lite väl pessimistiskt för att vara jag, då jag egentligen just nu mår så jävla bra. Fick en käftsmäll förra helgen, men den är avskakad. Jag har verkligen världens finaste vänner och familj som finns för mig, och så länge dem finns runt mig så kommer jag igenom allt.
Innebandyn saknar jag dock så sjukt mycket nu, funderar på att helt enkelt leva med den stressen kanske. Fixa en lösning på jobb så jag kan spela, innebandy har som sagt en stor del i hjärtat.

Lördagnatten bättre ju en del på mitt välmående också, åh gud vad jag älskar er mina vänner!

fever week.

Vaknade igår med feber, halsont och migrän. Febern hängde kvar tills idag, känner mig mycket bättre nu, så förhoppningsvis blir det jobb imorgon..
Annars vände mitt liv sig liteuppochner i helgen, men jag mår bra. Jag har världens finaste vänner och familj som stöttar mig och det känns bra, och jag har Sheldon <3

I helgen vankas det halloweenfest, och jag är så taggad! Det ska bli så kul, ska äntligen efter filat på min dräkt i 5 ÅR äntligen få sätta den till verket!


RSS 2.0